Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben nem lesz hiány, csakúgy vonzód magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét! Kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden percét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Hogy elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van. Ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod. A Plútó a jegyedben hátra arcot vágva segít új irányt szabni az életednek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a három legerősebb csillagjegy - Minden nehézséget legyőznek

Vízöntő

Kapcsolataidat a harmónia jellemzi, ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a lelki felújítás legalább ennyire fontos! Old fel a konfliktusokat és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre a szeretteiddel.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: