Oroszlán

Szingli: Szingli: Nem is akarsz és nem is tudsz az érzelmeidről beszélni, főleg nem egy srácnak, akit alig ismersz. De hidd el, talán ez hozza meg az áttörést, hogy ne csak haverként találkozgassatok.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Amikor egy lépést előreléptek a viszonyotokban, akkor hamarosan kettőt vissza is. Mintha mindketten félnétek az elköteleződéstől, pedig enélkül nincs komoly kapcsolat.

Szűz

Szingli: Most jössz rá, hogy az a srác, aki már régóta érdeklődik utánad, neked is egyre fontosabb, vagy legalábbis szívesen megismernéd jobban. Na akkor ezt sürgősen neki is el kellene mondanod!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Szeretnél egy kicsit több barátnős programot! Akkor szervezkedj, mert a pasid is pont most érzi azt, hogy neki is jót tenne, ha a haverokkal menne bulizni.

Mérleg

Szingli: Már nem tudsz anélkül bulizni, hogy ne arra gondolj, megismerkedsz-e valakivel, főleg, hogy itt a nyár vége, és abban bíztál, szeptemberig lesz valakid. Sugárzik belőled ez az aggodalom, nem szabad ennyire ráfeszülnöd!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Új élményekre lenne szükségetek, mert picit belekényelmesedtetek a kapcsolatotokba, és most szuper időben úgyis sok a programlehetőség. Keressetek közös sportot, hobbit.

Skorpió

Szingli: Elég sokat elárulsz magadról már egy első találkozáskor, ami persze rizikós, de legalább megtudod belőle, tényleg érdekesnek tart-e a fiú.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Vannak viták, amikbe nem mersz belemenni, mert félsz a kimenetelétől, pedig nem szabadna ennyire menekülnöd bizonyos helyzetekből, előbb-utóbb úgyis szembesülsz ezekkel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: