Oroszlán

Sok fájdalmon és tapasztaláson vagy túl, ezért nem csoda, ha most szívesebben vonulsz félre, és hideg fejjel átgondolod a kapcsolatodat, illetve azok jelentőségét. Ez a befelé tekintés önmagad mélyebb megértéséhez segíthet hozzá. Ugyanakkor ne hagyd magad túl mélyre merülni a depresszióba és egyetlen lépést se tegyél a változtatások irányába!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal, ismeretségekkel hozhat össze, de az sincs kizárva, hogy rátalálsz életed szerelmére. A jegyeddel szemben járó Jupiter ösztönzőleg hat rád, sokkal rugalmasabban viszonyulsz a kapcsolataidhoz. Az új kapcsolat gyökeresen megváltoztathatja a világnézetedet de sokkal inkább nagyobb szabadságot kell adnotok egymásnak, mint eddigi kapcsolataidban.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a legvonzóbb csillagjegyek – a dobogósok

Mérleg

Nagyon vártad már a hétvégét, tele vagy lelkesedéssel és optimizmussal, ez pozitív kihatással van a kapcsolatodra. Sok szép, meghitt pillanatot tartogat számotokra a hétvége. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, legyél türelmes és járj nyitott szemmel, mert a Halak jegyében haladó Mars biztosít arról, hogy jó eséllyel találkozz valakivel, aki fontos szerepet tölthet be az életedbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A szokottnál most feszültebb és érzékenyebb lehetsz. Ez a feszült lelkiállapot hajlamosíthat arra, hogy olyasmit is támadásnak vegyél, ami mögött semmilyen ártó szándék nincs. Érdemes minden szavadra és cselekedetedre odafigyelned. Ha még egyedülálló vagy, a Kos jegyében járó Vénusz segíti megmutatni hódító énedet, senki nem tud ellenállni természetes vonzerődnek és bájodnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: