A Szűz szerelmi élete gyökerestül megváltozik a hétvégén. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A hétvégén egy új szerelem, új kihívások elé állíthat téged. Mivel tanácstalan vagy, ezért kikéred a barátaid, ismerőseid véleményét, pedig jobban tennéd, ha saját megérzéseidre hallgatnál, mások véleménye most zsákutcába vihet téged. Adj egy esélyt ennek az új ismeretségnek, minden kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, még akkor is, ha az a kapcsolat még nagyon új.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelemben

Bika

Célul tűzheted ki, hogy meghódítasz valakit, aki az első pillanatban szinte elérhetetlennek tűnik számodra. Sok időt és energiát áldozhatsz erre, miközben talán érzed, hogy nem is igazán illetek össze a kiszemelt illetővel. Itt az ideje, hogy őszinte legyél magadhoz, és ne a külvilágnak akarj tetszelegni. Vedd figyelembe a saját igényeidet is!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Általában az érzelmi életedben sokkal inkább az eszedre hallgatsz, mint a pillanatnyi érzelmi benyomásaidra. Egy olyan személy tűnhet fel a láthatáron, akivel szemben egyszerűen képtelen leszel józanul gondolkodni, a szenvedély szinte magával ragad. Ha párkapcsolatban élsz, régi sérelmek, sértődöttségek kerülhetnek újból a felszínre, ha most nem rendezitek, nagy a veszélye a szakítás lehetőségének.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Olyan helyzetben találod magad, amikor kénytelen vagy tisztázni a saját érzéseidet, vágyaidat, a párodhoz fűződő viszonyodat. Már nem halogathatod sokáig a mindent tisztázó beszélgetéseket. Ha a problémák elől a homokba dugod a fejed, akkor menthetetlenül eltávolodtok egymástól, és amikor a legkevésbé számítasz rá, véget érhet a kapcsolatod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: