Kos

Szingli: Ha bejön a srác, ezt tudasd vele is! Ne add fel, csak mert ő nem kezdeményez! Kivételesen te is lehetsz magabiztos és rámenős, hidd el, örülni fog neki, hogy nem neki kell megtennie az első lépést.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ne akadj fent apróságokon, mert akkor az egész hétvégétek állandó veszekedésből fog állni. Inkább élvezd ki, hogy végre mindketten ráértek és van két napotok egymásra!

Ezzel az 5 csillagjeggyel nagyon nehéz szót érteni! – minket nem lehet azzal vádolni, hogy csak rózsaszínű horoszkópokat közlünk

Bika

Szingli: Végre van időd olyan dolgokra, amiket már hetek óta tervezgetsz, de mindig közbe jött valami. Szerencsére annyira lefoglalnak és kikapcsolnak a teendőid, hogy egy percig sem agyalsz a fiúkon!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Sikerül végre olyan programokat szerveznetek, amiket mindketten szerettek, ezért tökéletes lesz az összhang köztetek, de nem csak a szórakozást illetően, az ágyban is teljesen egymásra kattantok!

Ikrek

Szingli: Ne foglalkozz a melóval most két napig, még akkor se, ha sok feladatod maradt a hétvégére. Muszáj pihenned, buliznod, kikapcsolódnod, majd hétfőn jobban rákapcsolsz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bár nem akarod, mégis sikerül óránként kirobbantanod egy vitát a pasiddal. Feszült és türelmetlen vagy, talán jobb lenne most kicsit egyedül lenned, magadra koncentrálnod és megnyugodnod.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-09

Rák

Szingli: Összefutsz egy korábbi exeddel, ami borzalmasan alakul. Ezek után pedig folyamatosan azon gondolkozol, hogy voltál képes ennyi időt pazarolni egy ilyen pasira! De gondolj arra, hogy ebből is tanultál!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Úgy érzed, kicsit átbillent a mérleg mostanában, és a barátod már túlságosan is rajong érted, ez pedig egyre jobban idegesít. Egy-két nap külön lehet, hogy jót tenne most nektek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: