Oroszlán

Szingli: Egy nagyon különleges emberrel hoznak össze a csillagok a hétvégén, aki fontos szerepet játszik majd az életedben. Nehogy lemaradj róla!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasid úgy érezheti, hogy hiába hozza le neked a csillagokat is az égről, neked semmi sem elég. Add lejjebb az elvárásaidat, mert hamar feladja majd a próbálkozást!

Szűz

Szingli: Elég zárkózott vagy, és így a srácok azt hihetik, egyáltalán nem akarsz ismerkedni. Nem kell a legmélyebb titkaidat elárulni egy idegen fiúnak, de azért pár dolgot igazán elmesélhetnél magadról.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az önbizalomhiányod eredhet abból is, hogy a kapcsolatod nem jó, vagy a barátod nem támogat, ha ezt érzed, akkor neked nem elég, amit kapsz, és ezt muszáj elmondanod a szerelmednek.

Mérleg

Szingli: Mindent siettetsz, miért? Nem vágysz a kapcsolat kezdeti pezsgésére, amikor még bármi lehet? Pedig ezt nem lehet átugrani és hidd el, a kiszámíthatatlanságot is lehet élvezni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem tudsz kiigazodni a barátodon, mert mindig mást akar? Ne haragudj rá, csak bizonytalan! Segíts inkább neki abban, szerinted mi lenne jó neki.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-03-19

Skorpió

Szingli: Már régóta próbálsz összehozni egy első randit egy sráccal, de valahogy mindig közbejön valami. Ne add fel, ez a hétvége a tiétek!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Most különösen egymásra vagytok hangolódva. Használd ki az alkalmat, és nyugodtan dobj be olyan témákat, amiket eddig nem mertél felhozni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: