Oroszlán

Szingli: Nem ciki, ha az első randin már nincs szükséged a romantikára. Ha te egy laza beszélgetéstől érzed jól magad a bárpult mellett, akkor ezt finoman jelezd neki.
Párban: Nagy közös lépésre szánhatjátok el magatokat, de csak külső hatásra. Talán egy munka miatt elköltöztök egy közös lakásba vagy egy előléptetéssel járó plusz jövedelem miatt végre tarthattok esküvőt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szingli: Lehangolhat, hogy rengeteg szerelmes pár van körülötted. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a rettegés, hogy meddig leszel még egyedül!
Párban: Hallgass a megérzéseidre a kapcsolatodban is, amikor hullámzó a hangulatotok. Jobb, ha csak könnyed, laza programokat választotok, ne erőltess semmit se magadra, se a barátodra.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-14

Mérleg

Szingli: Úgy tűnhet ma, hogy életed leguncsibb hétvégéje jön, pedig szuper lesz. Tele lesz meglepetéssel, érdekes társasággal, sőt még egy spontán randid is lehet.
Párban: Figyelmességre vágysz? Akkor te is legyél az a kapcsolatodban, ez nem egyoldalú dolog. Ne várj el többet a barátodtól, mint amit te is nyújtasz neki.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szingli: Elég zárkózott vagy, és így a srácok azt hihetik, egyáltalán nem akarsz ismerkedni. Nem kell a legmélyebb titkaidat elárulni egy idegen fiúnak, de azért pár dolgot igazán elmesélhetnél magadról…
Párban: Hiányolod, hogy a barátod nem mondja eleget, hogy szeret vagy hiányzol neki? A tettei sokkal többet elárulnak az érzéseiről, törődik veled, figyel rád, szóval nyugodj meg, nem bizonytalanodott el.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: