Bika

Szívósságodat és kitartásodat a munkahelyeden is díjazzák, nagyon jó esély van arra, hogy idén végre előléptetésben, és/vagy fizetésemelésben részesülj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez természetesen további motivációt biztosít számodra, hiszen az anyagi biztonság nagyon fontos az életedben.

Ez az 5 női csillagjegy úgy vonzza a férfiakat, mint a mágnes...

Egy szó, mint száz, te még az átlagosnál is sokkal jobban értékeled, ha megbecsülik a munkádat, és a kisebb-nagyobb, de pozitív visszajelzéseknek köszönhetően még szorgalmasabban veted bele magadat a teendőkbe.

2021-ben pedig minden adott is lesz ahhoz, hogy a mérleg végre a te oldaladra billenjen.

Ikrek

Az év egészét tekintve jó esély van arra, hogy sikert sikerre halmozz, de azért lesz két komolyabb mélypont, amikor nem árt kicsit jobban odafigyelned magadra és a munkakörülményeidre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az első ilyen időszak tavasz közepén, a másik pedig ősz közepén várható.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-27

Nehéz meghatározni, milyen jellegű nehézséggel számolhatsz, de ugyanúgy benne van a képben a munkahelyváltás, mint az, hogy a kollégáid próbálnak keresztbetenni neked, esetleg elhappolnak előled egy jó kis pozíciót.

Legyél résen, hogy a lehető legnagyobb eséllyel kivédhesd ezeket a kellemetlen helyzeteket!

 

Rák

A 2021-es évben jó esély van arra, hogy külföldön próbálj szerencsét, de legalábbis kapni fogsz olyan ajánlatot, amit nagyon nehéz lesz visszautasítani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akár a váltás miatt, akár azért, mert végül mégis itthon maradsz, tavasszal meglehetősen sok munkával számolhatsz.

Ez azonban, úgy tűnik, meghozza a gyümölcsét, mert a megszokottnál jóval kövérebb lehet a pénztárcád.

Ez nem csupán biztonságérzetet ad számodra, hanem elégedettséggel is eltölt majd.

Egyedül az őszi időszakban kell kicsit jobban odafigyelned, akkor esélyes, hogy kicsúszik a kezeid közül a megszerzett plusz, továbbá valamilyen munkahelyi konfliktussal is számolhatsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: