Ha igazán megtetszik nekünk valaki, és sor kerül az udvarlásra, kifejezetten érdemes megtudnunk kiszemeltünk csillagjegyét, hiszen hódításunk sikere nagyban függhet attól, hogy milyen praktikákat érdemes bevetnünk. Lássuk, hogyan nyerhetjük el választottunk szívét a csillagjegye alapján.

Kos

A Kosok meghódításánál az a legfontosabb, hogy álljunk készen mindenre. Legyünk észszerűek, egyenesek, de viselkedjünk közvetlenül. Rendkívül fontos számukra, hogy párjuk ápolt és fiatalos legyen, ezért erre fokozottan ügyeljünk. Ha hazudunk nekik, több esélyünk biztosan nem lesz náluk, így még kisebb dolgokban is felejtsük el a füllentést.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 4 csillagjegy, akivel a legnehezebb az együttélés

Bika

Ha közel szeretnénk kerülni egy Bikához, mindenképpen el kell fogadnunk és jóvá kell hagynunk az ötleteit. Kifejezetten tanácsos érdeklődnünk a munkája és a hobbija iránt, és igazából minden olyan dolog iránt, ami vele kapcsolatos. Ha még finomakat is főzünk neki, nyert ügyünk van.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikreknek nagyon fontos a szabadságuk és annak megtartása, így ha kapcsolatot szeretnénk velük, semmiképpen ne fosszuk meg őket ettől. Ne féltékenykedjünk, ezt kifejezetten utálják. Értsük meg és értékeljük állandó kíváncsiságukat, az unalom viszont a legnagyobb ellenségük, így próbáljuk minél több újdonsággal szórakoztatni őket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok a legérzékenyebb csillagjegyek közé tartoznak, így náluk a logikával semmire nem megyünk. Ha meg akarjuk őket hódítani, akkor csakis az érzelmeikre kell hatnunk. Legyünk a lehető legromantikusabbak, és mutassuk meg nekik, hogy megértjük és elfogadjuk álmodozásaikat, hullámzó hangulatukat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: