Kos

Ma kissé nehezen tudhat együttmûködni kedvesével, kedves Kos, aki csökönyösen ragaszkodhat egy elképzeléséhez, ami viszont az ön elveivel is teljesen összeegyeztethetetlen. Ha nem tudnak az ügy végére pontot tenni, sebaj, egy szót se róla többet, mielõtt még komolyabb feszültség keletkezne önök között egy, talán nem is annyira lényeges dolog miatt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Meglehet, hogy ma kedvese, esetleg még csak kiszemeltje, megbántja valamivel, s még csak észre sem veszi, mennyire rosszul is estek a szavai, tettei önnek. Mindennek ellenére, fontos, hogy kivételesen félre tegye büszkeségét, s ezúttal, nyíltan mutassa ki neki, hogy igenis fájt az, ami történt, így õ is sokat tanulhat majd az esetbõl, hogy többet ilyet ne tegyen!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tökéletes Valentin nap - Egyedül vagy párkapcsolatban, a horoszkópod elárulja, mit érdemes tenned aznap

Nyilas

Ma kissé nehéz lehet eldöntenie, hogy továbbra is jól halad-e minden szerelmi téren, vagy éppen, aggódnia kellene valami miatt. Eme dilemma abból fakadhat, hogy kissé hullámozhatnak mostanában a dolgok, s nehéz kiszámítani, mi is fog történni a következõ pillanatban. Kitartás, kedves Nyilas, hamarosan meg fogja találni a kérdéseire a választ!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Bár azt szereti, kedves Oroszlán, ha terv szerint és gördülékenyen mennek a dolgok, ma mégis meglehet, hogy folyton csak falakba ütközik szerelmi téren. Talán párja túl elfoglalt, vagy kedvetlen, esetleg ön sincs éppen túl romantikus hangulatban, így nem is csoda, hogy, valahogy semmi sem az igazi. Ne erõltessen semmit! Talán a holnap újra jobb lesz majd!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: