Kos

Meglehet, kedves Kos, hogy amennyiben szerelmi élete nem éppen úgy alakul, ahogy azt szeretné, azt most csakis az önmaga által állított korlátoknak köszönheti, melyek ledöntésének talán épp itt lenne a legfõbb ideje! Kár óvatoskodni a szerelemben, már csak azért is, mert még a legbiztosabb sem biztos soha, ha érzelmekrõl van szó, hisz azok néha pont ellentétesek a józan ésszel!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy kissé nyugtalaníthatja valami szerelmi téren, talán kedvesével nem egyezik a véleményük valamiben, vagy éppen, még alakuló kapcsolata látszik megtorpanni valami miatt. Akárhogy is, most a valódi tényállás és a válaszok felderítése sok türelmet és kitartást igényelhet, de lehet, hogy éppen ettõl válik majd erõsebbé az ön és szerelme közti kapocs, így megéri a fáradság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 23. csütörtök – Építs kis alaposan átgondolt partneri kapcsolatokat olyanokkal, akik...

Nyilas

Meglehet, hogy ma kissé nehezen tudja túltenni magát valamin, amit kedvese mond, vagy tesz, mégis érdemes lenne hamar felednie a történteket. Ha valami fáj, de megbocsátunk, akkor jobb hamar újra visszazökkeni az eredeti kerékvágásba, hogy legyen is érdemi foganatja a dolognak, ha viszont erre képtelenek vagyunk valami miatt, akkor talán nem is lett volna szabad megbocsátanunk...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az önzés és a birtoklási vágy nem j tanácsadók a szerelemben, ez egyszer biztos, kedves Oroszlán, ugyanakkor, a túlzott lazaság sem, még, ha csak látszólagos is! Igyekezzen tehát megtalálni az egyensúlyt az akarom és a nem is annyira fontos között, különben ez a hullámzás idõvel nagyon destabilizálhatja szerelmi életét. Döntse el, mit akar, s hajtsa ki, de okosan, szinte észrevétlenül!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: