Kos

Annak ellenére, hogy már az új izgalmak körül forognak gondolatai, még vissza kellhet egy picit fognia magát szerelmi téren, néhány múltbéli, elvarratlan szál miatt, hogy aztán felhõtlenül élvezhesse a szép, új idõket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Könnyen meglehet, hogy minden szerelmi, kapcsolati problémájának forrása egyetlen dolog, méghozzá az, hogy túl kevés idõt töltenek el együtt, de legalábbis nem annyit, amennyit kellene, szeretnének. Valóban, az egymástól távol töltött idõ nagyban gyengíthet egy kapcsolatot, így talán érdemes lenne fontolóra venniük, hogy mielõbb változtassanak ezen, nehogy emiatt végül örökre elveszítsék egymást, mert annyit semmi nem ér meg...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegy számára írt valamit Konfucius. Olvasd el és értelmet nyer...

Nyilas

Ha az ember túl sokat beszél egy félelmérõl, akkor az nagyban elõidézheti a baj tényleges bekövetkezését. Ne cipeljen olyan terhet, kedves Nyilas, ami nincs, nem valós, inkább nézze szerelmi élete pozitív oldalát, bízza magát a sorsra, s hessegesse el démonait.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Legyen ma óvatos szerelmi téren, kedves Oroszlán, s ne ítéljen az elsõ benyomás alapján, mert lehet, hogy akkor csalódás éri. Fontolja meg, mit is tapasztalt ma ténylegesen, mert lehet, hogy valami olyasmit fedezhet fel ez által, ami rögtön világossá teszi, hogy teljesen másról van szó, mint amire eleinte gondolt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: