Bak

Annak ellenére, hogy ma erõsen vágyakozhat egy kis szerelmes álmodozásra, körülményei, munkája, vagy más egyéb tényezõk megakadályozhatják fantáziái kibontakozását, megélését. Próbálja meg fokozott erotikus töltetét valahogy átmenteni másnapra, amikor is már jóval nagyobb teret kaphatnak az efféle gondolatok!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Bika

Amennyiben elszalasztott egy lehetõséget, kimondani valamit, amit kellett volna, vagy megtenni egy fontos lépést szerelmi életében, ma kaphat egy második esélyt, ami talán egy soha vissza nem térõ, szerencsés alkalom a javításra. Ne tétovázzon, bízzon a pozitív végkimenetelben, s lépje meg, amit meg kell, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ha eddig csak tervezgette otthona átalakítását, most eljött az alkalom is, hogy megtegye, kedves Bika. Remek esztétikai érzéke és kifinomult ízlése ma biztosan nem fogja cserben hagyni, azonban tetszését ezúttal inkább a visszafogott, letisztult térrendezés és a harmónia fogja elnyerni. Otthona átrendezése alkalmat adhat egy összejövetel megszervezésére is, ahol bizonyosan jól fog szórakozni.

Halak

Bár kezdi egyre inkább világosan látni a szerelmi életével kapcsolatos, jövõbeni céljait, ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, hogy mire van most szüksége, mit is szeretne igazán. Ha sehogy sem tisztul a kép, ne erõltesse, hanem egyszerûen bízza magát a sorsra, s fogadja el, amit hoz, végül is menetközbe is bármikor változtathat, ha már jobban tudja majd, mire vágyik igazán!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai napon izgalmas, új lehetõségek tárulhatnak ön elé, kedves Halak, melyek meglehetõsen motiválóan hathatnak önre, s igencsak megmozgathatják fantáziáját. Mindemellé most ráadásul egy olyan valakinek a támogatása, lektorrációja is társulhat, aki nagy segítség lehet az ön számára, s akinek mind társaságát, mind pedig elõadásait, nagyon élvezi. Törekedjen vele a kölcsönösségre, koncentráljon, és bámulatos haladásról számolhat be hamarosan!

Ikrek

Ma egy kifejezetten meglepõ fordulat állhat be szerelmi életében, amit eleinte talán nem is tud mire vélni, vagy kifejezetten vegyes érzelmekkel fogad. Nem lehet egyszerre óvatos és rugalmas is, kedves Ikrek, így elõbb-útóbb muszáj elhatároznia magát valamelyik irányba, s aszerint reagálni az új helyzetre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap ideális körülményeket biztosíthat arra, hogy nagymértékben ápolja, mélyítse emberi kapcsolatait, kedves Ikrek, legyen szó családi kötelékrõl, szerelemrõl, vagy barátságról. Aranyat érhet most egy kiadós beszélgetés éppúgy, mint egy közösen eltöltött program, vagy éppen egy romantikus este. Bármelyik esetében szinte idilli állapotokra lehet most számítani. Örüljenek, hogy vannak egymásnak, mulassanak jól és élvezzék az életet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: