Bak

Annak ellenére, hogy ma erõsen vágyakozhat egy kis szerelmes álmodozásra, körülményei, munkája, vagy más egyéb tényezõk megakadályozhatják fantáziái kibontakozását, megélését. Próbálja meg fokozott erotikus töltetét valahogy átmenteni másnapra, amikor is már jóval nagyobb teret kaphatnak az efféle gondolatok!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Bika

Amennyiben elszalasztott egy lehetõséget, kimondani valamit, amit kellett volna, vagy megtenni egy fontos lépést szerelmi életében, ma kaphat egy második esélyt, ami talán egy soha vissza nem térõ, szerencsés alkalom a javításra. Ne tétovázzon, bízzon a pozitív végkimenetelben, s lépje meg, amit meg kell, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Hétfői Horoszkóp 2020-12-21

Halak

Bár kezdi egyre inkább világosan látni a szerelmi életével kapcsolatos, jövõbeni céljait, ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, hogy mire van most szüksége, mit is szeretne igazán. Ha sehogy sem tisztul a kép, ne erõltesse, hanem egyszerûen bízza magát a sorsra, s fogadja el, amit hoz, végül is menetközbe is bármikor változtathat, ha már jobban tudja majd, mire vágyik igazán!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Ikrek

Ma egy kifejezetten meglepõ fordulat állhat be szerelmi életében, amit eleinte talán nem is tud mire vélni, vagy kifejezetten vegyes érzelmekkel fogad. Nem lehet egyszerre óvatos és rugalmas is, kedves Ikrek, így elõbb-útóbb muszáj elhatároznia magát valamelyik irányba, s aszerint reagálni az új helyzetre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: