Bak

Amennyiben úgy érzi, nincs minden rendben jelenlegi kapcsolatával, ne várja meg, amíg átszakad a gát, inkább menjen a dolog elébe, s próbáljon meg megelõzõ intézkedéseket tenni a legrosszabb ellen. Ha szükségesnek érzi, üljön le kedvesével, s õszintén mondja el neki, miért aggódik, mi bántja, mitõl fél. Ketten együtt messzebbre juthatnak, mint külön-külön, így megér egy próbát!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A mai nap érdemes minél nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, kedves Bak, hogy kellõen alapos legyen, s minél inkább megalapozott következtetésekre építse a továbbhaladását, különben az egész munkálkodása kártyavárként omolhat össze, ha könnyelmûsködik. Amúgy sem érezné magát jól, ha fél munkákat adna ki a kezébõl, hiszen lételeme a precizitás!

Bika

A mai nap a spontaneitás lehet a kulcsszó szerelmi életében, ha sikerrel akar járni, kedves Bika! Bármi is legyen terítéken, reagáljon mindenre ösztönösen, akkor nem csalatkozhat. Ha éppen egyedülálló, lehet, hogy eme szokatlanul laza hozzáállása hozza el a várva-várt boldogságot életébe!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

A munka terén ma minden a legjobb úton haladhat, így hamarosan, egy kis pluszra is számíthat, ugyanakkor addig is, igyekezzen megtartani az anyagiak terén a mostanában beállt harmóniát, mert ma könnyen kibillenhet az egyensúlyból, ha nem vigyáz. Várja meg, amíg beérkezik egy összeg, mielõtt azt elköltené!

Napi horoszkóp február 02. vasárnap - A Szűz életébe egy rég elfeledett érzés térhet vissza, a Vízöntő keressen egy kapaszkodót ma.

Halak

Bár a mai nap, nem igazán biztosít eleinte kellõen nyugodt körülményeket ahhoz, hogy kedvesével érdemben együtt legyenek, beszélgessenek, szeresség egymást, az este azonban már másként alakulhat! Amíg várják a feltételezhetõen meghitt perceket, talán egy kis fantáziálgatással érdemes is lenne felcsigázni magukat, hogy aztán nagyobb legyen az izgalom, amikor eljõ a pillanat...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Amennyiben ma egy vitás szituációba keveredik, úgy meglehet, kedves Halak, hogy egyáltalán nem lesz könnyû dolga, ugyanis érzelmileg is érintet, s ezért elfogult lehet az ügyben. A legjobb, amit tehet, ha inkább nem foglal állást a vitában, vagy, ha mégis muszáj, azt is csak igen finoman, békítõ jelleggel, pro-kontra érvekkel teszi. Legyen minél diplomatikusabb!

Ikrek

Annak ellenére, hogy ma számos dolga akadhat, igyekezzen idõt szakítani arra, hogy ápolja szerelmi kapcsolatát, esetleg megbeszéljen kedvesével egy fontos dolgot, mely már régóta nyitott kérdésként lebeg a fejük felett. Vállaljon ma irányító szerepet kapcsolatukban, kedves Ikrek, ám csak a háttérbõl, finoman igyekezzen terelgetni a jó irányba az eseményeket, de legalábbis, semmiképpen se kimutatva dominanciáját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-05-24)

Meglehet, hogy ma egy szakmai döntés elõtt áll, kedves Ikrek, vagy éppen, munkahelyváltáson, esetleg egy saját üzlet beindításán gondolkodik, s ez teljesen lekötheti energiáit, figyelmét, mégsem megy egyszerûen a dolog. Ha más nem, készítsen egy pro-kontra listát és szisztematikusan vegye sorra, mit nyerhet, és mit veszíthet, ha végül leteszi egy adott verzió mellett a voksát. Vegye figyelembe a magánéleti tényezõket is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: