Szűz

Amennyiben mostanság csalódás érte, s esetleg még nem sikerült bizonyos dolgokat feldolgoznia vele kapcsolatban, itt az ideje, hogy elvarrja az utolsó érzelmi szálakat is, hogy elkezdhessen újra a jövõ boldogságára koncentrálni. Amennyiben tartós kapcsolatban él, kedves Szûz, ne tartson attól, hogy sebezhetõvé válik, ha kiadja érzéseit, hisz, ha valaki igazán szeret valakit, az soha nem él vissza a másik bizalmával, érzéseivel! Bízzon kedvesében!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Szûz! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha tisztábban akar látni jelenlegi kapcsolatában, ma tegye félre kicsit az érzelmeket, s nézze teljesen objektíven, logikusan a dolgokat. Néha jó, ha az ember eltávolodik, s kívülrõl is próbál rálátni egy kicsit szerelmi életére, ugyanis, sok mindenre fény derülhet egy-egy ilyen alkalommal, amit amúgy elhomályosítanak a szem elõl az érzelmek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Nyilas

Ma nagy eséllyel megláthat egy olyan lehetõséget, kedves Nyilas, ami által, drasztikusan megváltoztathatná egész eddigi szerelmi életét, kérdés, hogy vajon tényleg akarja is e, ezt a változást, vagy inkább maradna a régi, jól bevált módszertanánál. A döntés az öné!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ne becsülje alá a tudatalatti mûködését, kedves Skorpió, inkább próbálja meg kiismerni, s felhasználni ahhoz, hogy elcsábítsa, vagy éppen elbûvölje, elkápráztassa kedvesét! Az ember minden mozdulatában van egy kis varázslat, ha beszéli a test csodálatos nyelvét. Gyakoroljon kedvesével!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: