Kos

Az ön ízlése és szexuális szokásainak egyes elemei, néha nehezen egyeztethetõek össze mások gondolkodásával, ami némi feszültséget okozhat ma szerelmi téren. Legyen türelmes, kedves Kos, és ne erõltessen semmit, hanem próbálja jobban megismerni partnerét, s hagyni neki, hogy õ is közeledhessen ön felé, akkor nagyobb eséllyel, s fõleg, hamarabb megérthetik majd egymást minden értelemben! A megértés sokszor a megismerésen múlik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Annak ellenére, hogy már az új izgalmak körül forognak gondolatai, még vissza kellhet egy picit fognia magát szerelmi téren, néhány múltbéli, elvarratlan szál miatt, hogy aztán felhõtlenül élvezhesse a szép, új idõket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A 4 csillagjegyű nő, akiket életük végéig irigyelnek mások!

Nyilas

A reggel kissé diszharmonikusan indulhat szerelmi téren, azonban, ahogy halad elõre a nap, egyre inkább azt érezheti, hogy oldódik a hangulat ön és szerelme között. Estére akár annyira sikerülhet egymásra találniuk, hogy szinte magától értetõdõ lesz minden, s ki tudja még, hogy a nagy harmóniában hova nem vezet még az éjszaka!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amikor szerelemrõl, vagy inkább szerelmeskedésrõl van szó, akkor érdemes elfelejteni mindenfajta tervezgetést, vagy célt, ugyanis ez nagyban megölheti a spontaneitást, ami éppen a legjobb zamatát adja az élvezeteknek. Ennek jegyében, most menjen bele a játékba, s hagyja magát vezetni, kedves Oroszlán, akkor hatalmas extázisban lehet ma része!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: