Kos

Ma szó szerint, madarat lehetne fogatni önnel, annyira elragadhatja a szerelem heve. Rendkívül mélyen érezhet, fejében pedig csak úgy kavaroghatnak az erotikusabbnál, erotikusabb gondolatok, melyek igencsak merész tettekre sarkallhatják. Amennyiben még csak alakulóban van egy kapcsolata, nagy lépésre ragadtathatja magát, ha pedig már tartós szerelmi kapcsolatban él, ma nagy boldogságot, s örömöket okozhat kedvesének, így, ha igazán le akarja õt nyûgözni, a mainál nincs tökéletesebb nap erre! Dobja be magát, kedves Kos, egész biztosan maga sem fog mindeközben unatkozni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Bármi is vetõdne fel ma szerelmi téren, kedves Mérleg, mindenféleképpen legyen kompromisszum kész és rugalmas, mert lehet, hogy most nagyon feszegetheti valaki a határokat, aki fontos a szívének. Legyen megértõ hozzá, hisz végül is, mindenkinek lehetnek hullámvölgyei, s õ talán most éppen egy ilyenben van.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy folyton abba szeret bele, akibe nem kéne

Nyilas

Legyen ma óvatos a kijelentésekkel, kedves Nyilas, mert meglehet, hogy szerelme félreért valamit, s ebbõl óriási kalamajka keveredik, talán sértõdés is lesz a vége, s, mint tudjuk, a harag szerelmi téren, mindig rossz tanácsadó. Legyen elõzékeny és kerülje el a komolyabb bajt, hisz van, amikor nem éri meg, hogy csak azért is a miénk legyen az utolsó szó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kedvesével, kiszemeltjével, ma elõtérbe kerülhetnek a lelkiek, aminek folytán, sokat mélyülhet, erõsödhet a kapcsolatuk. Ne feledje, kedves Rák, az ember legintenzívebb erogén zónája minden bizonnyal az agy, így megeshet, hogy éppen egy nagy beszélgetés torkollik élete egyik legcsodálatosabb éjszakájába! Engedje szabadjára a fantáziáját...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: