Kos

Akkor igazán jó a szex, kedves Kos, ha az ember lelkileg is képes teljes mértékben ráhangolódni partnerére, ehhez viszont nyitottnak és befogadónak kel lennie az embernek, továbbá minél inkább megpróbálnia kizárni a külvilágot. Ha ez ma sikerül, elképesztõ, õrjítõ éjszakában lehet ma része, amit még sokáig fog majd emlegetni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napon, hajlamos lehet a túlzásokra szerelmi téren, kedves Mérleg, melyek nem biztos, hogy a kívánt irányba visznek, s a megfelelõ eredménnyel kecsegtetnek. Legyen megfontoltabb most az átlagosnál, viselkedése legyen visszafogott és kimért. Lehet, hogy ez kicsit furcsa lesz szerelmének, de higgye el, jobb, ha csak különösnek találja viselkedését, mintha megbántódna egy kósza mondatán, s nagy és értelmetlen veszekedés lenne a vége az egésznek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-10

Nyilas

Ma egy kissé fújhat önre szerelme, talán túl csapongónak, szertelennek, esetleg felelõtlennek ítéli önt, kedves Nyilas, ez azonban ne szegje szárnyát, inkább próbálja meg õt is eljuttatni a felhõtlen jókedv állapotába, azonban, ezt mindenképpen oly módon tegye, amilyennel õ is biztosan tud majd azonosulni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai nap, hajlamos lehet a piszkálódásra, kedves Oroszlán, s az is meglehet, hogy kedvesében most partnerre is lel ebben! Nem baj, sõt, néha kifejezetten jó tesz, ha az ember felkavarja egy kicsit az állóvizet, csak mindeközben arra ügyeljenek, hogy békülõs szex legyen civódásuknak a vége, ne pedig sértõdöttség és harag.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: