Kos

Meglehetõsen paprikás lehet a hangulat ma ön és szerelme között, talán valamiben nem osztja az ön véleményét, sõt, esetleg homlokegyenest az ellenkezõjét képviseli annak, ami önnek annyira fontos. Ne ítélkezzen felette, õrizze meg hidegvérét, s tegyen meg mindent, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz az álláspontjaik, különben még a végén, komoly veszélybe is kerülhet a kapcsolatuk!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A mai nap kész rohanásnak ígérkezik, ám annál élvezetesebb is lesz, mivel energiával telinek és erõsnek érzi magát. Úgy is mondhatnánk, hogy ma egyszerûen, minél inkább fárasztóbb dolgot csinál, annál inkább kielégíthetetlenebb vágyat fog érezni, hogy végezzen a következõ feladattal is. A nap végére éppen ezért minden oka meg lesz, hogy teljesen elégedetten térjen pihenni, ám buzgó energikussága még ekkor sem hagyhatja nyugodni, így, amennyiben akad alkalmas partner, az éjszaka is igazán észbontóan alakulhat!

Mérleg

Ma arra lehet figyelmes, hogy valaki, mintha megpróbálná manipulálni a szerelmi életét, s ez kissé kihozhatja a béketûrésbõl, természetesen, jogosan. Ennek ellenére, ne hamarkodja el a leleplezést, legyen türelmes, s csak akkor ás úgy támadjon, ha már biztos a turpisságban, de akkor is csak a normalitás határain belül, észérvekkel, bizonyítékokkal és logikával gyûrje le ellenfelét, hogy az erkölcsi gyõzelmet is bizton a magáénak tudhassa, kedves Mérleg! Csak méltóságteljesen!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

A sok munka és kevés szórakozás, fásulttá és elcsigázottá tehet bárkit, kedves Mérleg, így ne hagyja, hogy a folyamatos tenni akarása és jóra való törekvése folyamatosan mások szolgálatának bûvkörébe tartsa. Csillagjegyéhez híven, törekedjen inkább a folyamatosságra és harmóniára az életében, hogy visszatalálhasson ama egyensúlyhoz, amikor még a munka és a kikapcsolódás nagyjából egyforma idõmennyiségben oszlott el mindennapjaiban. Legyen bölcs és meglesz a jutalma!

Nyilas

Ma rendkívül szerelemorientált hangulatában lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha épp sok teendõje akad. Amennyiben éppen alakulóban van egy kapcsoalta, esetleg most készülnek meglépni egy komolyabb lépést kedvesével, úgy igazán ideálisnak ígérkezik a mai nap az ilyesmihez! Használja ki a jó szelet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Amennyiben nem túl magabiztos típus, úgy nézzen körül életében és ámuljon. Bár valóban vannak álmai melyek beteljesítésre várnak, azonban számtalan vágyát már rég elérte, vagy túl is szárnyalta. Képességeit visszatartja az önmagába vetett bizalom hiánya. Van egy pillanat az ember életében, amikor egy nagy ugráshoz nem kell más, csak az önmagunkba vetett hit. Kedves Nyilas, nincs más hátra, itt az ideje ugrani.

Oroszlán

Ma rendkívül könnyedén veheti a szerelmi kihívásokat, kedves Oroszlán, ennek következtében, kifejezetten kedvez a nap az ezirányú tevékenységeknek. Szervezzen egy jó kis programot szerelmével, vagy éppen, ha még csak kóstolgatják egymást, hát álljon elébe és ne kerteljen, valljon neki szerelmet, aztán lesz, ami lesz!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Míg az elmúlt idõszakban, meglehetõsen szerencsésen alakultak a dolgai, kedves Oroszlán, addig a mai nap sajnos fordulópont lehet etekintetben, ami nem igazán jó hír az ön számára, ugyanakkor, mint ahogy már annyiszor, most is képes lesz meglátni a jó oldalát a dolgoknak. Ha nem szerencsés, hát ne bízzon semmit a véletlenre, ami fontos, vegye a kezébe a gyeplõt, s ügyeljen egész nap éberen, hogy, ha valahol, valami balul sülne el, azonnal beavatkozhasson! Tekintse kihívásnak a mai balszerencsét, ne pedig problémának, s akkor ne lehet semmi baj, sõt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: