Kos

Ma sokat töprenghet valamin a kapcsolatát illetõen. Talán kedvese változott mostanában, talán magában bizonytalan, de bármelyik verzió is lenne az igaz, hamarosan tisztábban és világosabban fog látni, mint gondolná, s így az érzelmi ingadozás tán örökre tovatûnik majd! Addig viszont, kedves Kos, csak csendben figyelje az Ön körül zajló eseményeket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma egy kissé nyomaszthatja valami, talán egy kis tüske maradt Önben egy korábbi, kedvesével folytatott beszélgetés, vagy éppen vita kapcsán. Akárhogy is, ha így állna a helyzet, semmiképpen se tartsa magában túl hosszú ideig a dolgot, inkább törekjen arra, hogy mielõbb legyen alkalma nyugodtan leülni és megbeszélni kedvesével, mi bántja. Ne becsülje alá a szó gyógyító és békítõ erejét!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne.

Nyilas

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Nyilas, hogy igencsak elkalandoznak gondolatai, szexuális fantáziái! Amennyiben akad alkalmas partner, ne tétovázzon, igyekezzen úgy alakítani a dolgokat vele, hogy a gyakorlatban is megélhesse mindazt, amirõl álmodozik!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Itt az ideje a szavak helyett a tetteknek, kedves Oroszlán! Lépje meg, amit meg kell lépnie, s meglátja, a csillagok is segíteni fogják, hogy beteljesüljenek szerelmi vágyai! Bízzon magában és rendkívüli vonzerejében, ami Önbõl árad!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: