Rák

Kissé nehezen találhatja ma a határt a képzelet és a realitás között, kedves Rák, ami jórészt annak köszönhetõ, hogy magával ragadhatja a szenvedély! A szerelem akkor az igazi, ha tele van szõve izgalmasabbnál-izgalmasabb álmokkal és vágyakkal, csak ne essen túlzásokba, mert akkor szüntelen elégedetlenség lehet a vége.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Rendkívül fontos, kedves Skorpió, hogy ma aktív szerepet vállaljon szerelmi téren, ugyanis szembe jöhet egy változás, mely remek lehetõségeket nyithat meg önök elõtt. Minél elõbb jusson közös nevezõre kedvesével, hogy aztán, egy egységbe tömörülve, minél hatékonyabban képviselhessék szerelmük érdekeit!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Ezt a randi programot válaszd a csillagjegyed szerint

Szűz

Meglehet, hogy ma szembe kellhet néznie néhány belsõ démonával, ami eddig gátat vetett annak, hogy egy nagy lépésre szánja el magát szerelmi téren. Döntse le a korlátokat, kedves Szûz, s szabadítsa ki végre a szellemet a palackból!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

A mai napon, kissé nehezen nyílhat meg újra kedvesének azok után, hogy õ esetleg megbántotta valamivel, vagy éppen, olyas valamit cselekedett, amivel képtelen érdemben azonosulni. Mindenesetre, tegyen meg egy-két lépést felé, mert hosszútávon úgyis csak akkor van értelme együttlétüknek, ha újra visszaáll az önök közötti harmónia, mely által egy egységet alkotnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: