Rák

Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására, kérdés, hogy az érintett is partnernek ígérkezik-e benne. Akárhogy is, ne vesse el az ötletét, ha neki elsõre nem is tetsszen, inkább próbálja rábírni, hogy legalább beszéljenek róla, s alakítsák akkor együtt úgy, hogy az mindenkinek elfogadható legyen. Kitartás, kedves Rák, ne adja fel!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Meglehet, hogy úgy érzi, mintha kedvese ma valamit nagyon is elhallgatna ön elõl, esetleg szándékosan kerül bizonyos témákat. Ne faggassa mégsem minduntalan, kedves Skorpió, mert még a végén csak még jobban elzárkózik, inkább próbálja meg ezúttal a mellékutat választani, s lassan, lépésrõl-lépésre a végére járni az ügynek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-05

Szűz

Ma könnyebben oszthatja meg a szívét valakivel, mint azt gondolná, így rendkívül hamar szerelmesedhet, kedves Szûz, legyen szó egy új, izgalmas kapcsolatról, vagy akár egy régi szerelem felmelegedésérõl, nagy eséllyel elsöprõ lehet majd az érzés! Adja át magát neki!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ha valami kicsit lassan is megy, még nem jelenti azt, hogy baj van, kedves Vízöntõ! Persze, mindenki szereti siettetni a jó elkövetkezését, de most azzal szembesülhet, hogy bizony, néha igencsak rögös lehet az út odáig, s olykor nagyon sok türelmet is kívánhat. A nehéz pillanatokban, gondoljon arra, ami az út végén várja, s tartson ki! Megéri!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: