Rák

Amennyiben tart valamitõl szerelmi téren, kedves Rák, úgy jobb, ha most szembenéz vele és véget vet a bizonytalanságnak! Ha az ember szíve sokáig kalitkába van zárva, elfelejt repülni, s akkor hiába lesz már újra szabad, nem fog már sohasem újra oly szabadon szállni, mint rég. Ne kockáztassa ezt!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

A jó példa ugyanúgy ragadós, mint a rossz, csak az elõbbi sokkalta szórakoztatóbb, kedves Skorpió, így, ha valami szexit, vagy izgalmasat akar belevinni a szerelmi életébe, hát kezdje maga a sort, engedje el magát egy kicsit, s élvezze az életet! Meglátja, hamarosan szerelme is követni fogja ebben!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-20

Szűz

Bár rendkívül jól haladhatnak most szerelmi téren a dolgok, kedves Szûz, mégis, a mai napon érdemes lenne hátralépnie egyet, s kicsit egymagában, újra végig gondolni, milyen irányba is érdemes további lépéseket tennie ahhoz, hogy szerelmi vágyai végül a kívánt formában teljesülhessenek be!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Amennyiben sikerül ma megfeledkeznie néhány apróságról, ami esetleg ronthatja az összképet, akkor jelenlegi kedvesével most nagy és intim mélységekig juthatnak el együtt. Persze, az is elõfordulhat, hogy õ esetleg ehhez nem éppen partner most, ám akkor se csüggedjen, kedves Vízöntõ, hiszen legalább a gesztust, biztosan értékelni fogja, ami már fél siker!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: