Kos

A mai napon, romantikus kísértések állhatják útját a más területeken való haladásának, ennek köszönhetõen, megoszolhat figyelme szereleme, kiszemeltje és teendõi között, s szinte biztos, hogy elront valamit. Inkább a munkában lenne ez most szerencsés, így hagyja elcsábulni magát, ha önre tör a vágy!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Amennyiben ígért valamit mostanában kedvesének, azt ma õ nagy eséllyel számon kérheti önön, így igyekezzen tartani is magát hozzá, nehogy oda nem figyelésével megbántsa kedvesét. Igazodjon ehhez akkor is, ha most amúgy is egy kicsit labilisnak érzi a kapcsolatukat, mert annál inkább rontana a helyzeten, ha nem tartaná szavát!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-02-04

Nyilas

Bár ma túltenghet önben a szerelmi kreativitás, illetõleg az olyan ötletek, melyek arra irányulnak, hogyan is dobhatná fel szerelmi életét, ám meglehet, hogy nem igazán tudja melyikkel, hogyan kezdje a bõség zavarában. A sorrend mindegy, kezdje az egyszerûbb álmaival, vágyaival, s, ha azokban partner kedvese, haladjon szép lassan az egyre nagyobbak felé. Ki tudja, hol lesz a vége!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ha úgy érzi, mintha kicsit akadozna szerelmével közös célkitûzésük elérése, semmiképpen se hátráljanak meg a nehézségek láttán, s fõleg, ne kezdjék el egymást vádolni a kialakult helyzet miatt. Adjanak maguknak egy kis idõt, hogy jobban egymásra hangolódva vehessék fel a küzdelmet ismét a közös céljaik eléréséért. Ne hagyja, hogy bármi is éket verhessen önök közé, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: