Szűz

A mai napon nagy eséllyel megpillanthat valakit, aki igencsak felkeltheti kíváncsiságát, beindíthatja fantáziáját. Erre leginkább most egy teljesen hétköznapi helyen, boltban, vagy üzletben, esetleg a munkahelyi kávégép mellett számíthat. Használja ki a pillanat varázsát, még ha úgy érzi, bele is pirul és szólítsa le az illetõt! Amennyiben már párban él, úgy ma egy igazán izgalmas este állhat ön elõtt. Hazafelé esetleg vegyen valamit, amit még soha, hogy még inkább feldobja a romantikus estét!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A mai napon, fürkészõ tekintetét a jövõre szegezheti, kedves Vízöntõ. Kíváncsisága nem hasztalan, hiszen fontos, hogy az ember lássa, hová tart, milyen irányba fejlõdik egy kapcsolat, különösen, ha egy olyan kulcsfontosságú dolog, mint a szerelem. Adjon magának idõt átgondolni alaposan mindent, hogy biztosan érzékelhesse, mi az, ami még realitás, s mi az, ami már csak álom!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-11-10

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: