Rák

A panaszkodás nem segít javítani a szerelmi életükben talán szükséges, idõszerû változások eljövetelének, így ne is kövesse egyesek ez irányú, minden bizonnyal rossz példáját. A legegyszerûbben úgy lehet jobbá tenni a dolgokat, ha leülnek szerelmével és õszintén megbeszélik, ki mit szeretne változtatni, majd közelítik az álláspontokat, s tartják is magukat a kialkudott kompromisszumokhoz, tiszta lappal, sérelmek nélkül. Összpontosítson erre és már akár ma este meg fog döbbenni a végeredményen!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Könnyen lehet, hogy, ha burkoltan is, de igyekszik ma elkerülni a közvetlenebb kontaktust szíve választottjával, talán éppen azért, hogy takargassa a vele szemben való védtelenségét, sebezhetõségét. Ne tegye! Maradjon õszinte és nyitott felé, még akkor is, ha kockázatos. A szenvedélyes szerelem éppen ettõl olyan rejtélyes, izgalmas és izgató!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-05-18

Szűz

A mai napra betervezett közös program könnyen csúszhat, sõt akár teljes egészében borulhat is egy váratlan esemény miatt. Ne mérgelõdjön a dolgon, várja ki a végét, kedves Szûz, végül is nem lehet soha elég késõ az ön számára ahhoz, hogy beteljesítse vágyait!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon, a hatalmába kerítheti a lustaság, kedves Szûz, ami érthetõ is, hiszen sokszor, igen keményen dolgozik, még, ha másoknak ez nem is tûnik fel mindig. Engedjen a csábításnak és mihelyt a körülmények engedik, adja át magát egy kicsit a nyugalomnak és a pihenésnek, hisz megérdemli!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Vízöntõ, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: