Kos

Bármit is tervezzen ma a szívügyek terén, annak megvalósítása valószínûleg jóvalta több idõt fog igényelni a vártnál. Ne türelmetlenkedjen, kedves Kos, s hagyja magától kibontakozni a dolgokat! A végén szerelem és szenvedély lehet türelmének jutalma!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma semmiképp se végletekben, hanem kompromisszumokban és a dolgok inkább játékos, vidám rendezésében gondolkodjon, kedves Mérleg, ugyanis csak így kezelhetõek tartósan az esetleges ellentétek, nagyobb sérülés nélkül. Ha próbálnak a nehézségek ellenére is, mindinkább boldogabbak lenni, akkor általánosan ez sikerülni is fog, s sokkal szebb és könnyebb lesz az élet, mintha mindenbõl ügyet csinálnának. Gyakorolják közösen ezt a fajta konfliktuskezelést!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-29

Nyilas

A mai napon, érezhetõen jó irányba haladnak majd szerelmi téren a dolgai, ami igencsak feldobhatja napját. Ne sürgessen semmit, ne is türelmetlenkedjen, azonban bátran tegyen rá még egy lapáttal a jó szélre, s flörtöljön, kacérkodjon kedvére. Amennyiben mindez termékeny talajra hull, úgy éjszakai örömök is követhetik a nappali boldogságot!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma igen eredeti módon fejezheti ki érzéseit, ami meglepõ reakciókat válthat ki szerelme tárgyából, remélhetõleg, kifejezetten jó értelemben. Az efféle cicázás folytán meglehetõsen könnyed hangulatban telhet a nap, tartsák bármennyire is korlátolt körülmények között az interaktust, aminek eredményeként estére egészen közel kerülve egymáshoz juthatnak el az ágyig, ahol szintén kellemes élményekkel gazdagodhatnak. Szerelemben gazdag napot, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: