Szűz

Bár lehet, hogy a mai nap nem a mélyre szántó, érzelmekben gazdag beszélgetéseké lesz, mégis elõfordulhat, hogy csupán néhány jól el talált mondat által sokat fejlõdhet, épülhet kapcsolatuk. Hagyja, hogy akit szeret, az egy kicsit jobban belelásson szívének rejtett zugaiba!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szerelemben nem lehet semmit sem sürgetni, s nem megy semmi határidõre sem. Ne várja egyik pillanatról a másikra a változást, mert azon még meglehet, hogy sokat kell dolgozniuk. Ha esetleg nincs hozzá türelme, akkor inkább lépjen, minthogy dacolva, még inkább hátráltassa az amúgy is reménytelennek tûnõ folyamatot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Ma rendkívül szeszélyes, ugyanakkor, nagyon szexi is lehet szíve választottja, s eme kettõség most valósággal megõrjítheti. Amennyiben már zöld utat kapott, ne fogja vissza magát, s jutassa kifejezésre érzéseit minden lehetséges formába, amiben csak lehet, ha viszont még mindent a szemnek, semmit a kéznek kapcsolatban vannak, úgy csak azért se mutassa ki kiszemeltjének, mennyire erõs vonzalmat érez iránta, inkább csak cicázzon vele egy kicsit, az csak még izgalmasabbá teheti a dolgokat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, hogy ma egy kissé komplikált szerelmi helyzetbe kerül, s egyenlõre még maga sem látja a kiutat. Kevésbé tulajdonítson nagy jelentõséget annak, amit mások mondanak, inkább a maga érzéseire és ösztöneire hagyatkozva keresse a helyes megoldást, akkor ma nagyot léphet elõre szerelmi téren!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: