Rák

Addig mûködik jól egy szerelmi kapcsolat, amíg rendre képes megújulni azáltal, hogy a felek egyre-másra, mindig kicsivel többet ismernek meg egymásból. Tegyen meg mindent, hogy a tetõfokára hágjon az izgalom, s mutassa meg különösen simulékony arcát kedvesének! Nagyon fogja értékelni!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Az érdemi vita és a veszekedés között hatalmas szakadék tátong, ám mégis könnyû, szinte észrevétlenül eltolódni a vehemensebb irányába, ha hagyja az ember, hogy elragadják az érzelmei. Kontrollálja szenvedélyét, s maradjon meg azon az oldalon, ahol tényleg van még értelme a szóváltásnak!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-06-21

Szűz

Ma igencsak analitikusa, kritikus szemmel nézheti kapcsolatát, ami felfedhet jó néhány vélt, vagy valós hibát szeme elõtt, amelyek esetleg eddig elkerülték figyelmét, vagy netán csak mostanában merültek fel. Szelektáljon, kedves Szûz, s csak aztán térjen rájuk egy beszélgetés erejéig kedvesével, mert meglehet, hogy kicsit túl pesszimistán ítél meg most sok mindent.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Mivel, önnek mindennél fontosabb a személyes szabadsága, s, hogy valaki hû maradjon önmagához, ha önnel él, ma heves vitába keveredhet emiatt párjával, aki ugyanakkor már nem biztos, hogy szintén nagyra értékeli mindezt, sõt! Ne egymás elveit ütköztessék, inkább az aktuális probléma kompromisszumos megoldására törekedjenek, ami eredetileg a felszínre hozta eme ellentéteket.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: