Kos

Az ön ízlése és szexuális szokásainak egyes elemei, néha nehezen egyeztethetõek össze mások gondolkodásával, ami némi feszültséget okozhat ma szerelmi téren. Legyen türelmes, kedves Kos, és ne erõltessen semmit, hanem próbálja jobban megismerni partnerét, s hagyni neki, hogy õ is közeledhessen ön felé, akkor nagyobb eséllyel, s fõleg, hamarabb megérthetik majd egymást minden értelemben! A megértés sokszor a megismerésen múlik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Annak ellenére, hogy már az új izgalmak körül forognak gondolatai, még vissza kellhet egy picit fognia magát szerelmi téren, néhány múltbéli, elvarratlan szál miatt, hogy aztán felhõtlenül élvezhesse a szép, új idõket.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre...

Nyilas

A reggel kissé diszharmonikusan indulhat szerelmi téren, azonban, ahogy halad elõre a nap, egyre inkább azt érezheti, hogy oldódik a hangulat ön és szerelme között. Estére akár annyira sikerülhet egymásra találniuk, hogy szinte magától értetõdõ lesz minden, s ki tudja még, hogy a nagy harmóniában hova nem vezet még az éjszaka!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amikor szerelemrõl, vagy inkább szerelmeskedésrõl van szó, akkor érdemes elfelejteni mindenfajta tervezgetést, vagy célt, ugyanis ez nagyban megölheti a spontaneitást, ami éppen a legjobb zamatát adja az élvezeteknek. Ennek jegyében, most menjen bele a játékba, s hagyja magát vezetni, kedves Oroszlán, akkor hatalmas extázisban lehet ma része!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: