Bak

Annak ellenére, hogy meglehet, ma némi elutasításban lehet része, mégse kapja fel egybõl a vizet, kedves Bak, ugyanis, csakis a higgadt, nyugodt és racionális hozzáállás hozhat lényegi áttörést szerelmi téren. Még az is meglehet, hogy hamar kiderül, igazából, nem is önnek szóltak valójában a hárító szavak! Vizsgálódjon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Meglehet, hogy az utóbbi idõszakot kihívások tarkították szerelmi téren, ám ma egyre inkább kezdhet körvonalazódni egy meglehetõsen pozitív pálya e téren. Ha továbbra is mindig aszerint igyekszk cselekedni, ahogy a szíve diktálja, s mellõzi szívügyekben a hûvös logikát, hamarosan beteljesülhet minden vágy, amit valaha is elképzelt!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-31

Halak

A mai nap folyamán, mindenképpen érdemes kerülni szerelmi téren a kényes kérdéseket. Ne feszegesse, ami nem akar magától feltárulni ön elõtt, kedves Halak, mert akkor könnyen megtörténhet, hogy egyszerre zúdul hirtelen önre minden, ráadásul olyan formában, amilyenben nem szerette volna. Apránként, lassan haladjon a kommunikáció terén szerelme tárgyával, ha szükséges, akkor akár napokon belül kiderülhet, mi a baj, s természetesen, a megoldásban is számíthatnak majd egymásra. Ez megér egy kis türelmet!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Igyekezzen ma kicsit inkább a jelenre koncentrálni, kedves Ikrek, mert, ha szüntelenül csak vár valamire, akkor teljesen elszalaszthatja élvezni a pillanatot. Ez azért is nagyon fontos, mert egy élõ kapcsolat fenntartásában nem csak a jövõbeni, közös tervek és célok játszanak kulcsszerepet, hanem bizony a mindennapi apró örömök megélése, s értékelése is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: