Rák

Nagyon fontos, kedves Rák, hogy ma õszintén tudjanak érzéseikrõl, kapcsolatukról, kedvesével beszélni. Nyissák meg szívüket, s hosszasan elemezgessék, ha kell, részletekbe menõen is, hol tartanak, s min lenne esetleg érdemes változtatni. Néha aranyat érhet egy ilyen beszélgetés!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma rendkívül érzékeny lehet szerelmi téren, kedves Skorpió, különösen, ha kissé érzelmileg túlterheltnek is érezte magát mostanában. Szokásával ellentétben, ne hajtsa most annyira a szexet, ahelyett inkább próbáljon kapcsolata lelki aspektusaira koncentrálni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek....

Szűz

Egy szerelmi kapcsolat akkor mûködik a legjobban, ha nem csak pusztán szerelmesek egymásba, vagy vonzódnak egymás iránt, hanem mindemellett az embert, a barátot, azaz az igazi, szellemi, lelki társat is képesek látni egymásban! A mai nap remek alkalom arra, kedves Szûz, hogy ilyen szinteken is ápolják, mélyítsék kapcsolatukat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Amennyiben ma veszekedésre kerülne sor, vagy éppen, jelenlegi kapcsolata lazulóban van, a mai nap igen veszélyes lehet, ugyanis most a szokásosnál könnyebben kerülhet sor drasztikusabb lépésekre, akár szakításra is! Legyen tehát nagyon elõvigyázatos, kedves Vízöntõ, mielõtt belebocsátkozik egy dialógusba is, mert kiszámíthatatlan, mikor robban a bomba. Ha észleli a jeleket, azonnal tegyen válaszlépéseket, s elõzze meg mindenáron a bajt!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: