Rák

Annak ellenére, hogy úgy érzi, most rendezõdni látszik kapcsolata kedvesével, még ne osszon meg bizonyos titkokat vele, nehogy újra feltépjen, éppen hogy csak behegedt sebeket. Múlassa inkább vele minél derûsebben az idõt, hogy végre jól érezzék magukat együtt, s majd, ha már újra szilárd a kapocs, akkor térjen vissza komolyabb témákra szerelmével, de akkor is csak idõnként. Az élet amúgy sem szólhat mindig csak komoly és felelõsségteljes dolgokról, a szerelem meg pláne nem szólhat ilyesmirõl. Lényeg a közös boldogságuk, más semmi nem számít!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma nem a megfelelõ választ, hanem a jó kérdést kell, hogy megtalálja önmagában ahhoz, hogy megtudja, hová is tart jelenlegi kapcsolata. Lehet, hogy talán az egyetlen, ami hiányzik, az, az, hogy több minõségi idõt töltsön el szerelmével, hiszen meglehet, hogy néha többet vannak egymástól külön, mint együtt, ez pedig hosszútávon meg nem értéshez vezethet. Változtassanak ezen, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp (január 27- február 02.) - Olyan időszak elé nézünk, amikor legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk!

Szűz

Ma egy meglehetõsen merész, talán szexuális ötlete támadhat, amit, önhöz méltó módon, szinte azonnal megoszt kedvesével, aki viszont furán nézhet ezért önre. Legyen kicsit néha finomabb, kimértebb, kedves Szûz, hisz valljuk be, néha, átlagos szemmel nézve, meglehetõsen meredek dolgokat képes egyik pillanatról a másikra kitalálni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma egy spontán kialakult, párjával folytatott veszekedés, esetleg egy visszaemlékezés a múlt egy fájó pillanatára, kissé felzaklathatja. Bármelyikrõl is legyen szó, talán itt az ideje, hogy végre leüljenek és megbeszéljék kedvesével a dolgot, mielõtt még súlyosabb lelki válságba kerülne. Ne féljen kitárni a szívét elõtte, kedves Vízöntõ, mert most az, az egyetlen járható út!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: