Rák

Az optimista hozzáállás mindig jó irányt jelöl a szerelemben, de még ha sok erõt és lendületet is ad a mindennapi küzdelemhez, mégsem váltja ki azokat a lépéseket, amiket meg kell tenni egy kapcsolat fejlõdéséhez, továbbléptetéséhez. Tegye meg, amit meg kell tennie, kedves Rák!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma könnyebben oszthatja meg a szívét valakivel, mint azt gondolná, így rendkívül hamar szerelmesedhet, kedves Skorpió, legyen szó egy új, izgalmas kapcsolatról, vagy akár egy régi szerelem felmelegedésérõl, nagy eséllyel elsöprõ lehet majd az érzés! Adja át magát neki!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a csillagjegyeket válaszd, ha boldog párkapcsolatra vágysz

Szűz

Meglehet, hogy úgy érzi, mintha kedvese ma valamit nagyon is elhallgatna ön elõl, esetleg szándékosan kerül bizonyos témákat. Ne faggassa mégsem minduntalan, kedves Szûz, mert még a végén csak még jobban elzárkózik, inkább próbálja meg ezúttal a mellékutat választani, s lassan, lépésrõl-lépésre a végére járni az ügynek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Könnyen lehet, hogy ma intenzíven éreztetheti életére gyakorolt, kedvezõtlen élettani hatásait túlhajszoltsága. Talán itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartson. Ennek jegyében, ha lehetséges, maradjon tovább ágyban, mint szokott és a késõ délutáni, esti órákban, egy kellemes és kikapcsoló, egyszóval élvezetes valaki társaságában tegyen egy nagy sétát kedvenc helyein. Meglátja, ez a kis kiruccanás holnapra egész meg fogja fiatalítani gondolatait, lelkivilágát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Amennyiben nem képes elengedni valamit a múltból, az most könnyen visszaköszönhet jelenlegi kapcsolatában, s ez nem éppen szerencsés, kívánatos jelenség. Ne hagyja, hogy a régi rossz tapasztalatok, árnyékot vessenek a jelenre!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: