Kos

Azt érezheti, hogy mintha változásnak indultak volna a dolgok ön és szerelmi partnere között, valahogy mégsem éli most meg mélyen érzelmileg a helyzetet. Ahelyett, hogy aggodalmaskodna, kicsit olyan, mintha szíve szerint örülne is a látszólagos érzelmi függetlenségének. Ne hajózzon azonban túl messzire! Nem is hinné, milyen hamar újra azon kapja majd magát, hogy már megint egy bizonyos illetõ felé járnak gondolatai...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A panaszkodás nem segít javítani a szerelmi életükben talán szükséges, idõszerû változások eljövetelének, így ne is kövesse egyesek ez irányú, minden bizonnyal rossz példáját. A legegyszerûbben úgy lehet jobbá tenni a dolgokat, ha leülnek szerelmével és õszintén megbeszélik, ki mit szeretne változtatni, majd közelítik az álláspontokat, s tartják is magukat a kialkudott kompromisszumokhoz, tiszta lappal, sérelmek nélkül. Összpontosítson erre és már akár ma este meg fog döbbenni a végeredményen!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-11

Nyilas

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Nyilas, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amikor szerelemrõl, vagy inkább szerelmeskedésrõl van szó, akkor érdemes elfelejteni mindenfajta tervezgetést, vagy célt, ugyanis ez nagyban megölheti a spontaneitást, ami éppen a legjobb zamatát adja az élvezeteknek. Ennek jegyében, most menjen bele a játékba, s hagyja magát vezetni, kedves Oroszlán, akkor hatalmas extázisban lehet ma része!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: