Mérleg

Ma rendkívüli súlya lehet a szavainak, kedves Mérleg, így különösen ügyeljen arra, mit is mond szerelmének, s fõleg, hogy hogyan, mert könnyen lehet, hogy nem kevesebb, mint a közös boldogságuk múlik ezen! Ne kockáztasson, menjen biztosra, legyen kedves, elõzékeny és mindenekelõtt tapintatos!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Meglehet, hogy ma kissé nehezen, vagy talán, egyáltalán nem lesz képes kellõ mértékben lázba jönni szerelmi téren, s ezt kissé nehezményezheti kedvese, ami bizony, kisebb-nagyobb feszültségeket eredményezhet önök között. Ez normális dolog, hát ne is tulajdonítsanak neki nagyobb jelentõséget, mint amekkorát okvetlen muszáj!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 erős és független női csillagjegy – Egy férfi sem irányíthatja őket

Oroszlán

Amennyiben ma egy párkapcsolati probléma merülne fel életében, úgy mindenképpen igyekezzen több szemszögbõl is megvizsgálni a dolgot, s csak aztán fogalmazza meg véleményét, nehogy aztán egy forró fejjel hozott döntés, romba döntse boldogságát. Néha már azzal is megelõzhetõ a baj, ha az ember elszámol tízig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Amennyiben ma egy randevúra kerülne sor, úgy most semmiképp se adja magát könnyen, inkább tegye alaposan próbára a partnere türelmét, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy kitartó, s így valóban õszinték a szándékai. Ha jelenleg párban él, úgy ma egy igen kellemes estében lehet része kedvesével, akivel minden bizonnyal hamar sikerül majd egymásra hangolódniuk.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: