Skorpió

Szüksége lehet ma kedvese szeretetére, támogatására, így inkább lelkiekben, mintsem a testiség terén adhat sokat a mai nap, kedves Skorpió! Ne habozzon viszonozni a szerelmétõl kapott szeretetet és törõdést, annál is inkább, mert ha így tesz, azzal csak tovább fokozhatja az érzelmeket, s ennek következtében, végül akár egy szenvedélyes, együtt töltött éjszakába is torkollhat az egész!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A mai nap szerelmi téren, talán egy eddig ismeretlen terepre tévedhet, ami egyszersmind izgalmasnak és élvezetesnek ígérkezik, ugyanakkor, legalább annyira sérülékennyé is teheti, így csakis akkor menjen bele a játékba, kedves Szûz, ha meg van róla gyõzõdve, hogy akkor is ezt szeretné, ha éppenséggel, nem minden olyan lesz majd a nagy pillanatban, ahogy azt eredetileg gondolta volna! Nincs ok s sietségre és semmi sem kötelezõ!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők a legkritikusabb csillagjegyek, sosem néznek tükörbe

Vízöntő

Elképzelhetõ, hogy valaki ma egy igencsak meglepõ ajánlatot tesz önnek szerelmi téren, kedves Vízöntõ, ugyanakkor, bármennyire is izgassa a fantáziáját a dolog, mégis fontolja meg alaposan, milyen következményekkel járhat, ha most enged a kísértésnek. Ha ez által bárki is sérülhet a környezetében, inkább mondjon nemet!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: