Kos

Amennyiben ma erõsen erotikus töltetû gondolatai támadnának, ne féljen azokat kommunikálni is az érintett irányába, csupán csak arra az egyre vigyázzon, hogy a kívánt értelmezésben jusson el szerelméhez az üzenet, nehogy félreértve valamit, valami nagy és kínos galiba legyen a dologból, egy õrjítõ, szerelmes birkózás helyett...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Amennyiben a mai napon, idõhiánnyal küszködne, s kedvese ezt aggályosnak tartaná, mindenképpen igyekezzen a kedvében járni, de ne feltétlenül azzal, hogy csapot-papot a háta mögött hagyva, lesi minden kívánságát, hanem inkább kreatív, apró ötletekkel vegye le a lábáról. A találékonyság sok mindenre megoldás, még a szerelemben is, kedves Mérleg, ön pedig sosem szenvedett hiányt benne. Használja!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 6 csillagjegy mindenkit elcsábít: Magabiztosságuk teszi őket ellenállhatatlanná

Nyilas

Attól, hogy ön elkötelezett amellett, hogy pozitívan alakuljon minden a szerelmi életében, még történhetnek olyan, önön kívül álló események, melyek mégis negatív hatást gyakorolnak a szívügyeire. Ne adja fel, kedves Nyilas, s harcoljon az ellen, hogy bárki, vagy bármi is, jelentõs negatív befolyással legyen a dolgaira! Elõbb, vagy utóbb, gyõzni fog, ha következetes és kitartó.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma fontos, hogy kedvesével, mindenben együtt mûködjenek, különben, nagy rést üthet valami a kettejük kapcsolatán, s ezt semmiképpen se kockáztassák. A csillagok állása azt súgja, hogy nagyon kimértnek és õszintének kell lenniük ahhoz, hogy megõrizhessék a békét a kapcsolatukban.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: