Kos

Ma egy kisebb félreértés átmeneti zavart okozhat szerelmi életében, ám ha sikerül rugalmasan és gyorsan kezelni a dolgot, olyan gyorsan oldódhat is a feszültség, mint amilyen gyorsan kialakult. A délután folyamán olyan dolgok történhetnek kapcsolatában, amik meglephetik, ugyanakkor, nagyon fog örülni is nekik! Ma bármi megtörténhet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma kissé hullámozhat a hangulata szerelmi téren, kedves Mérleg, ami meglehetõsen sok veszélyt hordozhat magában, különösen, ha teret is enged pillanatnyi, percrõl-percre váltakozó érzéseinek. Amennyiben viszont, sikerül lekezelni magában megingásait, úgy estére már nagyban stabilizálódhat a helyzet, s még az is elõfordulhat, hogy a nap folyamán felgyülemlett feszültség végül egy igen erotikus és élvezetes formában kerül levezetésre szerelmével... Ez megér némi önuralmat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-11 - Bár a szerelem, jellegébõl fakadóan, általában kizárja a józan észt és a logikát, ma...

Nyilas

Elõfordulhat, kedves nyilas, hogy ma egy kisebb csalódást él meg szerelmi téren, s ez nagyon felzaklathatja, vagy éppen elszomoríthatja, azonban, érdemes észrevennie a sorok között, hogy ez is az élet része, s, ha nem kesereg sokat, hanem inkább, igyekszik tanulni az elkövetett hibákból, a késõbbek során még többszörösen boldogságra válthatja majd ezt a sok szomorúságot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai nap igencsak sokat kivehet önbõl, kedves Oroszlán, így elõfordulhat, hogy mire eljut szerelméhez, addigra lényegében, teljesen használhatatlanná válik. Ne akarja most megerõltetni magát, mert az csak kellemetlenségeket szülhet, inkább vallja meg neki, hogy teljesen kivan, s csupán csak közelségére, szeretetére vágyik, higgye el, még jobban is fog elsülni a dolog, mintha önfeláldozásra ragadtatná magát, csak, hogy megfeleljen önmaga elvárásainak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: