Rák

A mai napon azt érezheti, hogy egy baráti kapcsolata, mintha kezdene átalakulni valami mássá, s, bár ez elsõre igencsak kényelmetlen érzés lehet, mégis, jobban megdobogtathatja a szívét, mint bármi, ha pedig ennyire intenzíven ráhangolódik az ember valaki, nehéz megálljt parancsolni az eseményeknek. Kérdés, hogy szükséges-e egyáltalán?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Engedje szabadon fantáziáját, s hagyja, hogy az érzelmei, s érzékei vezessék szerelmi téren, akkor ma nagyon messzire juthat, akár van jelenleg partnere, akár nincs! Egy apró érintés, egy kedves mosoly, egy szívmelengetõ ölelés, s máris lángra lobbanhat a láng!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-18

Szűz

Messze elkalandozhatnak a gondolatai, kedves Szûz, s eme fantáziálgatástól egészen beindulhat, csak az a kérdés, hogy sikerül-e kedvesének is meghoznia a kedvét egy kis összebújáshoz. A legrövidebb út az egyenes és persze, a legeredményesebb is, így ne is pazarolja másra az együtt töltött drága idõt! Mondja el, mit szeretne, mire is vágyik szíve legmélyén...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: