Bak

Ma kifejezetten vágyhat arra, kedves Bak, hogy egy kicsit több magánélete legyen, ám, hogy ez most mennyire is fog sikerülni, az nagyban múlhat azon, mennyire lovallja bele magát egyéb teendõibe, vagy éppen, mennyire vállalja túl magát. Egyiket se tegye, akkor találhat módot arra, hogy azzal lehessen egy kicsit intim körülmények között, akit annyira szeret...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma kissé bizonytalan lehet szerelmi téren valamiben, ám megeseget, hogy éppen, a szokásosnál félénkebb viselkedése árulja el valósi érzéseit. Ha így volna se sajnálja ezt egy percig sem, kedves Bika, mert talán pont ez lesz az a pillanat, ami a helyre rázza a dolgokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így alakul a szerelmi életed Áprilisban a csillagjegyed szerint. - 3 csillagjegyre igaz szerelem vár

Halak

Amennyiben tart valamitõl szerelmi téren, kedves Halak, úgy jobb, ha most szembenéz vele és véget vet a bizonytalanságnak! Ha az ember szíve sokáig kalitkába van zárva, elfelejt repülni, s akkor hiába lesz már újra szabad, nem fog már sohasem újra oly szabadon szállni, mint rég. Ne kockáztassa ezt!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Meglehet, hogy ma kissé nehezen tudja túltenni magát valamin, amit kedvese mond, vagy tesz, mégis érdemes lenne hamar felednie a történteket. Ha valami fáj, de megbocsátunk, akkor jobb hamar újra visszazökkeni az eredeti kerékvágásba, hogy legyen is érdemi foganatja a dolognak, ha viszont erre képtelenek vagyunk valami miatt, akkor talán nem is lett volna szabad megbocsátanunk...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: