Rák

Ma megismerkedhet valakivel, kedves Rák, akivel talán már régóta szemeznek, vagy éppen kerülgetik egymást, nyilvánvalóan nem véletlenül. Ha végre eljõ az áttörés pillanata, bátran hagyja, hogy látszódjék önön lányos zavara, mert az most még olaj is lehet a tûre, méghozzá csakis pozitív értelemben, amúgy sem rossz, ha mindjárt õszinte alapokkal veszi kezdetét egy kapcsolat, amibõl még ki tudja, mi is lehet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

Ma igencsak mély érzelmek irányíthatják megnyilvánulásait szerelme irányába, akinek ugyan eleinte nagyon jól eshet a törõdés, ám meglehet, hogy egy bizonyos határ átlépése után már visszájára is fordul az egész. A kevesebb néha több, kedves Skorpió, tartson tehát néha egy kis szünetet, akkor lesz igazi a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Szombati Horoszkóp - Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől.

Szűz

Kedves Szûz, ma egy igen kellemes és élvezetesen szerelmes napnak nézhet elébe, amikor is a fõszerep, minden bizonnyal egymás kényeztetésén, szeretgetésén lesz, amit mindketten nagyon fognak élvezni majd! Kezdjenek egy jóízû beszélgetéssel, s ha lelkük már kielégült, térjenek rá a testi örömökre, a végtelenségig húzva és fokozva a dolgokat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

Lehetséges, kedves Vízöntõ, hogy a legnagyobb gond a szerelmi életében az, hogy túl nagyok a saját elvárásai másokkal, vagy éppen önmagával szemben, s ez teszi boldogtalanná. Próbáljon meg egy kicsit kevesebbet töprengeni, s nagyobb nyitottságot mutatni ások, szerelme felé, s fõleg, elfogadni, hogy mindenki olyan, amilyen, s e szerint is lehet tõle elvárni dolgokat, vagy éppen számítani rá!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: