Rák

Meglehet, hogy ma egy kissé komplikált szerelmi helyzetbe kerül, s egyenlõre még maga sem látja a kiutat. Kevésbé tulajdonítson nagy jelentõséget annak, amit mások mondanak, inkább a maga érzéseire és ösztöneire hagyatkozva keresse a helyes megoldást, akkor ma nagyot léphet elõre szerelmi téren!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

Skorpió

A mai nap igencsak kedvezni fog a szerelemnek, kedves Skorpió, így érdemes minél több idõt szánnia rá. Amennyiben rendezetlen ügyek vannak jelenlegi kapcsolatában, alkalmasint, érdemes ma próbálkozni azok lezárásával, vagy, ha éppen egyedülálló, egy mára szervezett randi igencsak jól sikerülhet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Szűz

Rendkívül jól lehet ma képes összpontosítani szexuális energiáit, s ennek igencsak kellemes pillanatok lehetnek a hozományai, amennyiben partnere, kiszemeltje is kapható egy kis erotikára. Ha esetleg mégsem, úgy igyekezzen apró trükkökkel tenni róla, hogy talán mégis...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Bármennyire is szeretne koncentrálni a dolgaira, ma egyszerûen, túlságosan bohókás, vagy éppen szerelmes hangulatában lehet ahhoz, hogy ez érdemben sikerüljön is. Ne vegye a szívére, ha nem a mai lesz a leghatékonyabb napja, inkább adja át mielõbb magát az élvezeteknek, kedves Szûz, hátha ott nagyobb sikereket arathat, mint a munka terén!

Vízöntő

A mai napon nem is a mit, hanem inkább a hogyan lehet a nagy kérdés szerelmi téren, ugyanis meglehet, hogy most nagyot kell trükköznie ahhoz, hogy elérje célját, megvalósítsa szerelmes vágyait! Ettõl függetlenül, vegye fel a kesztyût, kedves Vízöntõ, s érje el, amit akar, amire vágyik!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Megeshet, hogy ma egy váratlan fordulat, borítja napirendjét, de mielõtt emiatt komolyan idegeskedni kezdene, próbálja meg elõnyös oldaláról nézni a dolgokat. Lehet, hogy nem véletlen, hogy mindez ma történik, sõt, még az is megeshet, hogy éppen azért gördült bizonyos dolgai elé akadály, hogy más, fontosabb dolgok irányába terelje figyelmét!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: