Kos

Néha az ember érzései, tettei, homlokegyenest ellenkeznek a józan eszével, ám ez, ha szerelemrõl van szó, így természetes! Fontos ugyanakkor, hogy az ember sose lépjen át egy bizonyos határt, ami már az õrület irányába mutat, azonban, néha nehéz meghatározni, pontosan hol is húzódik ez a mezsgye...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy nagyon jó ötlete támadhat valamivel kapcsolatban, amit érdemes lenne esetleg, ha csak körvonalakban is, de lejegyeznie, mielõtt teljesen kiverik a fejébõl. Annál is inkább, mivel, volumenébõl fakadóan, tekintélyesebb mennyiségû idõt is igénybe vehet a kidolgozása, így jobb, ha mindig kéznél lesz a jövõben az alap.

Mérleg

Szerelmi életében most akkor sikerülhet mindent elérnie, amit akar, ha nem csak puszta logikára, hanem megérzéseire, valamint spirituális alapokra is helyezi elképzeléseit, s ezek összességébõl eredõ tapasztalatai alapján cselekszik. Ötvözze ösztöneit és józan eszét, akkor ma bármi összejöhet!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Szombati Horoszkóp 2020-07-18

Nyilas

Amíg fantáziája az egekben szárnyalhat, addig meglehet, a valóság szinte csak vánszorogva halad utána. Ebbõl fakadóan, kissé frusztráló lehet, hogy bizonyos tényezõk miatt, nem tudja megélni vágyait úgy, ahogy szeretné, s azzal, akivel szeretné. Fel a fejjel, kedves Nyilas, hamarosan fordulhat a kocka, csak legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

Oroszlán

Ma könnyen elkalandozhat minden felé, ha nem vigyáz, s végül aztán lemaradhat mindenrõl! Ezt megelõzendõ, igyekezzen kicsit fékezni gondolatait, kedves Oroszlán, s csakis egy, központi romantikus célra koncentrálni minden erejét, ugyanis ez esetben igen nagy sikereket/áttörést érhet el ma szerelmi téren!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Még, ha most egy kicsit több idõt és energiát is vesz igénybe, mindenképpen igyekezzen végezni egy projekttel, mielõtt átadná magát a pihenésnek, ugyanis, csak akkor fogja tudni igazán elengedni magát, ha sikerül megvalósítania, amit szeretett volna. Tartson kis, aztán jöhet a jól megérdemelt jutalom!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: