Kos

Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy kapcsolati probléma elõl, melyet úgy érez, nem tud megoldani, vagy egyszerûen, most nagyon felzaklatja. Az embernek a saját érzelmei elõl nincs menekvés, így jobb elõbb szembenéznie az igazsággal, mint késõbb, s addig is kétségek között, önámításban, vagy hazugságban élni! Legyen bátor, kedves Kos!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Szerelmi téren ma koncentráljon arra, kedves Mérleg, hogy minél több idõt tölthessen szíve választottjával, s ha lehet, mindezt édes kettesben. Néha nem árt, ha az ember kicsit elszigetelõdik a világtól azzal, akit szeret, hisz úgy sokkal jobban elmerülhetnek egymásban szerelmével, erõsítve ezzel is a kapcsolatukat. Kellemes idõtöltést!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 2. hétfő – A hónap második napja nem a legjobb idő arra, hogy...

Nyilas

Ma kissé akár óhatatlanul is megbánthatja szereleme, talán észre sem veszi, s ez most rosszul eshet önnek. Ne kerítsen nagyobb feneket ugyanakkor a dolognak, kedves Nyilas, mint amekkorát okvetlen szükséges! Egy jól mûködõ kapcsolathoz idõnként nem árt, ha kicsit süket és vak az ember...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma nagy eséllyel egy olyan ember robbanhat be az életébe, kedves Oroszlán, aki bizony, fenekestõl felforgathat mindent ön körül szerelmi téren, ha nem vigyáz! Amennyiben persze jelenleg szingli, úgy ez még akár jó is lehet, s estére már fülig is érhet a szája a szerelemtõl, ám, ha tartós kapcsolatban él, gyorsan felejtse is el ezt a valakit, mielõtt még kísértésbe esne. Higgye el, ez esetben már nem biztos, hogy megéri az izgalom!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: