Skorpió

Ahelyett, hogy megpróbálná mindenáron kedvesére kényszeríteni akaratát, inkább most ne határozott fellépéssel, hanem az önbõl áradó, végtelen kedvességgel és szeretettel igyekezzen közelíteni álláspontjaikat. Próbálja meg észérvekkel megnyerni, kapcsoltuk jövõbeni haladását illetõen, csak így vívható ki a tartós béke!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Készen áll az eljövendõ változások állított akadályok leküzdésére, kedves Skorpió, ám, nagyban hátráltathatja ma a haladásban, hogy kissé keveredni látszik magánélete, munkájával. A fogékonysága az új dolgokra, valamelyest lendületet adhat a továbbiakhoz, azonban, érdemes lenne magában rendezni a dolgokat, hogy újra száz százalékosan az aktuálisan prosperált területre koncentrálhasson. Hagyja a szexuális vágyak kiélését estére, napközben pedig teendõire fókuszáljon, akkor megtalálja az egészséges egyensúlyt.

Szűz

A Hold és a Mars együttes hatása miatt, ma kissé féltékenyebb lehet a szokásosnál, tanácsosnál. Kétségek gyötörhetik, merre is fejlõdik jelen kapcsolata a szeretõbõl lesz-e több is, esetleg párjával végre továbblépnek az esküvõ, vagy házasság felé? Akárhogy is, ma ne próbálkozzon a kapcsolatuk dinamikáját megbontani, legyen simulékony, fogadja jó szívvel, amit kap és mondjon igent kedvesének, amiben csak lehet!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

Keddi Horoszkóp 2021-07-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: