Kos

Annyira sok minden változhat most szerelmi kapcsolatában, ráadásul, szinte egyik pillanatról a másikra, hogy nehéz lesz még követnie is az ingadozásokat, nem hogy, még érdemben le is tudná reagálni õket, így inkább ne is próbálkozzon most ezzel, kedves Kos, csak hagyja zajlani az eseményeket, és legyen türelemmel, ha békét akar.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Fontos, hogy nagyobb érzelmi mélységet vigyen bele a jelenlegi kapcsolatába, hogy az egy következõ szintre léphessen. Ebben a folyamat kiemelt szerepet kaphat, hogy, bármi is zavarja meg a fejlõdést, azt sikerüljön kiküszöbölniük azzal, hogy elkötelezettek kapcsolatuk tudatos építése, fejlõdése mellett. Munkálkodjanak ma ezen alapok megteremtésén, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-04-13

Oroszlán

Nagyon sok múlhat most azon, mennyire bánik türelemmel, kedvesével, s mennyire viseltetik megértéssel az õt esetlegesen aggasztó problémák iránt. Tény, hogy a lényeg, hogy mellette van, de ezt most szükséges lehet teljes mértékben éreznie is, így ne bánjon fukarul a kedvességgel és a szavakkal, kedves Oroszlán, csak mert úgy érzi, nem komoly az ügy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kissé megkavarodhat ma önben minden, legalábbis szerelmi téren, aminek legfõbb tünete a határozatlanság és/vagy a gyakori hangulatváltozások lehetnek. Az is elõfordulhat, hogy bár ön kitartó, párja zavarodik meg kicsit, s az õ viselkedését nem tudja most hova tenni. Akárhogy is, kedves Rák, ez ma egy ilyen nap, élje meg, ahogy sikerül, mindenesetre, ne tulajdonítson nagyobb jelentõséget a ma történteknek, a szokásosnál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: