Kos

Ma egy külsõ információ, vagy vélemény, egy kis aggodalmat kelthet önben, kedves Kos, azonban, mielõtt túl nagy jelentõséget tulajdonítana a kapott hírnek, fogalmazzon meg erõs fenntartásokat vele szemben, hiszen, ha valami komolyabb probléma lenne jelenlegi kapcsolatában, azt valószínûleg már maga is érzékelte volna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai nap igencsak sokat kivehet önbõl, kedves Mérleg, így elõfordulhat, hogy mire eljut szerelméhez, addigra lényegében, teljesen használhatatlanná válik. Ne akarja most megerõltetni magát, mert az csak kellemetlenségeket szülhet, inkább vallja meg neki, hogy teljesen kivan, s csupán csak közelségére, szeretetére vágyik, higgye el, még jobban is fog elsülni a dolog, mintha önfeláldozásra ragadtatná magát, csak, hogy megfeleljen önmaga elvárásainak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Most kiderül hogyan vészelik át a tavaszi nehéz időszakot a csillagjegyek

Nyilas

Ma sok idõt tölthet valakivel, akivel egyre inkább kezdenek közel kerülni egymáshoz, kedves Nyilas! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy mindez igazán jó hír lehet, ám nincs ok elkapkodni semmit, most minden úgy jó, ahogy van, várja meg, míg maguktól bontakoznak ki a dolgok, ugyanakkor, ha jelenleg tartós kapcsolatban él, még azelõtt érzékeltesse az érintettel, hogy ennek nincs jövõje szerelmi téren, amíg õ, félreértve a helyzetet, túlságosan bele nem élné magát a dologba!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma kissé hullámozhat a hangulata szerelmi téren, kedves Oroszlán, ami meglehetõsen sok veszélyt hordozhat magában, különösen, ha teret is enged pillanatnyi, percrõl-percre váltakozó érzéseinek. Amennyiben viszont, sikerül lekezelni magában megingásait, úgy estére már nagyban stabilizálódhat a helyzet, s még az is elõfordulhat, hogy a nap folyamán felgyülemlett feszültség végül egy igen erotikus és élvezetes formában kerül levezetésre szerelmével... Ez megér némi önuralmat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: