Rák

Amire ma a kapcsolatának szüksége lehet, kedves Rák, az nem más, mint az idõ! Igyekezzen tehát minél több idõt szentelni ma a szerelemnek, s minél kevesebbet más dolgokkal foglalkozni, annál is inkább, mert már pusztán az, hogy együtt vannak szerelmével, önmagában is sokat javíthat most a dolgokon, hát, ha még mindeközben igyekeznek is jól érezni magukat!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma kitüntetett szerepet kaphat a nap folyamán magánélete, talán a munkájától, vagy más egyéb teendõitõl is levonhatja a figyelmét a szerelem. Meglehet, hogy most helyesen is cselekszik, ha hallgat a szívére, s szakít elég idõt a szerelmi életére, mert döntõ pillanatok következhetnek ma kapcsolatában, melyek teljes embert kívánhatnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem véletlenek az anyajegyed helyei, fontos üzenettel bírnak! Neked hol van?

Szűz

A mai nap, számos új tapasztalattal bõvülhet szerelmi téren az ismerete, különösen, ha nyitottan áll bizonyos dolgokhoz és meglehetõs hajlandóságot mutat a kísérletezésre! Ez persze még nem azt jelenti, hogy különösebb mértékben fel kéne adnia az elveit, vagy eddig életét a boldogság és beteljesülés reményében, csupán azt, hogy talán érdemes bizonyos fogalmaknak új értelmezést adni szerelmi szótárában!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Bár általában jó szeme van ahhoz, hogy meglelje a sok üveg közt az igazi gyémántot, ám ma mégis megcsalhatják ösztönei, s lehet, hogy ezúttal bóvlit vásárol, vagy legalábbis, mesterséges drágakövet. Ha ezt el akarja kerülni, kedves Vízöntõ, inkább ne is engedjen a gyengédségnek, legyen erõs, s hagyja inkább az enyelgést más napra. Ha valakinek igazán fontos ön, tud várni egy kicsit!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: