Rák

A rugalmasság és a békére, valamint az egymás megértésére való törekvés mindig is fontos tényezõk egy kapcsolatban, ezért tartsa szem elõtt ezeket ma is, kedves Rák, bármi is történjék! Egy szerelmi kapcsolat értéke sokszor abban rejlik, mennyi mindenen ment már keresztül, s mit ki nem bírt azért, hogy legyen közös holnap. Az igazán jó dolgokért nap, mint nap meg kell küzdeni!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ne próbálja hûvös logikával megoldani a ma felmerülõ, szerelmi dilemmákat, kedves Skorpió, ugyanis az lehetetlen! A válasz, bármennyire is kínos, könnyen lehet, hogy önmagában rejlik. A romantikus hangulata, ma szenvedéllyel és képzelettel párosulhat, így csodásan alakulhat az estéje, amennyiben nem gondolja napközben túl a dolgokat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szilveszter horoszkópja: mit hoz a csillagjegyeknek az év utolsó napja?

Szűz

Ma minden kissé bonyolultabbnak tûnhet, mint máskor, kedves Szûz! Ha ön éppen egy kialakulóban lévõ kapcsolaton dolgozik, az most egy igazán izgalmas fordulatot vehet, ha már párkapcsolatban él, akkor kedvesétõl valami meglehetõsen nagy meglelhetésre számíthat, de nem feltétlenül a szó szoros értelmében véve!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Kissé fáradtan, kedvetlenül és némi aggodalommal indulhat a nap, kedves Szûz, azonban higgye el, nincs oka az ilyesmire, ugyanis, minden a lehetõ legjobb úton halad a karrierjét illetõen, még, ha ez nem is látszik elsõre. Ön csak tegye a dolgát és legyen minél kitartóbb, s akkor, elõbb-utóbb felbukkan majd a végcél is a láthatáron!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Meglehet, hogy érzelmileg még mindig egy kicsit bizonytalan a jelenlegi kapcsolatában, esetleg egy, a múltban bekövetkezett seb miatt. Engedje el végre azt, ami rossz, kedves Vízöntõ, hogy legyen hely a szívébe befogadni a jót! Bármit is tett a múltban kedvese, biztosan õszintén megbánta, s, ha egyszer már megbocsátott neki szóban, bocsásson meg a szívével is!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: